Hör upp!

Just det!
Varenda människa som är vaken klcokan 7 imorgon.
Ring och väck mig för guds skull, Nu är det viktiga saker på gång :)

Varför älska ?

Varför älska när man kan hata ? Känns lite så just nu. Lite allmänt trött på livet och folk som snackar skit. Man vet aldrig riktigt vart man har någon, Illa illa.  Men skit samma. Håller fortfarande på och letar lägenhet som en dåre, Finns ingen som passar mig. Om jag bara kunde hitte en lägenhet, Då kanske jag skulle bli lite nöjd med livet. Det är tur man har Alwin som lyser upp ens dagar, En riktig liten solstråle det där. Mammas pjins!! <3<3 Nej gott folk. En rök på det här sen får det bli soffläge och Wallander, Dödsängeln. Måste ju faktiskt upp klockan 7 imorgon och fortsätta med min enorma tvätt. Duktig flicka jag. Sen är det bara lite städning kvar!


NattiNatt <3

Äm;

Kan bara inte sova, Varfö ska det vara så förbanna svårt att bara lägga sig blunda och få sova ? Bara går inte, Alla tankar bara stormar runt så jag blir helt uppstressad "/ Varför måste det bli så här ? Varför är livet så jävla oretvist rent ut sagt. När allt såg ut att lösa sig, Såg ut som en riktigt ljus framtid. Då ska allt bara rasa samman. Vafan! Ge mig en chans! Åtminstonde lite ro i kroppen tack!

Äm;

Hur kan man må så dåligt, Men något som samtidigt gör en så lycklig ? Varför gör man så fruktansvärt elaka saker mot någon man älskar ? Det sista man vill är väl att såra den som man älskar, Men ändå blir allt så fel. Så fel att bråk och annat tar över det som en gång var det bästa man hade, riktig kärlek. Man kan älska en människa endlöst. Men problemen är ibland för svåra att över vinna, Eller är det bara så att man inte försöker tillräckligt ? Kanske det inte är ömsesidigt.

Så svårt att få ut vad jag verkligen känner, Vem ska jag gå till ? Vem förstår mig ? Tar någon det på allvar ? Just nu känns det som att jag inte kan vända mig till någon. Inte för att jag inte har bra vänner, För jag har dom bästa <3 Men att våga öppna sig, Det är svårt. Men vad mår man bäst av ? Bära runt på allt och bara le, Eller verklig få någon att förstå ?!
Just nu vet jag ingenting.



Äm;

Slänger in några bilder från jul afton också :)















Äm;

Heej! :)

Är fortfarande väldigt dålig på att uppdatera. Men, Mina damer och herrar. Det ska bli ändrig.
Redan ikväll, För det är nämligen så att ikväll kommer mina töser hit till bärke och hälsar på. Och ni kan aldrig gissa vad dom har med sig ?! MIN DATOR!!!!!!!!!!!!! Och som jag har längtat, Både efter dom och min dator :) Härligt härligt.

Har inte hunnit med speciellt mycket idag, ätit eldat och självklart gosat med mammas "stora" pojke ;) Är väl som vanligt med andra ord.
Beställde en massa saker från Ellos förut idag. Lite nytt till lägenheten. Så nu hoppas jag bara på att hitta en lägenhet jag vill ha så jag får flytta någon gång :) Ska bli så skönt att få rensa ur lite och få lite nytt :) Har nämligen önskat mig nya saker till lägenheten i födelsedags present :) Kanon!

Inte så himla långt kvar tills jag flyller år heller, Då blir det tjejkväll för hela slanten :) Hoppas på en riktigt trevlig kväll. Får se vilka som kommer och inte :) Lite svårt att bjuda folk eftersom min telefon inte är den helaste så har jag mor mins, och självklart va mina nummer sparade på telefonen, Smart Emelie, Verkligen super smart! Så om ni känner att ni skulle ville komma, Så hör av er :)


Men nu ska jag kasta mig in i duschen innan sötnosarna kommer :) Längtar!!!!
Som sagt, Uppdaterar ikväll, När jag fått MIN dator :)

Äm;

Godá!

Passadepå att sitta lite vid datorn när Joel ändå är på jobbet.
Min gick ju och dog, Men är äntligen på väg tillbaka efter åte upplivning. :)
Därför det inte blivit så mycket bloggande.
Inte för att jag gjort så mycket intresant då ;P

Sitter och mosar i mig vinter chocklad, Lika bra. Dom slutar väl sälja den snart ?!
Då har jag iaf en anledning att äta ;) Hahah.
Hilma gött.
Hade tänkt att jag skulle dra mig mot Ica snart.
Något förslag på vad man kan göra för mat idag ?
Helt fantasilös.

Har ringt runt en massa idag.
Förhoppingsvis blir det till att byta kommun snart :)
Ser väldigt ljust ut just nu.
Bara att hoppas på det bästa.

Nej, Nu måste ja göra något med den här dagen också.

Elda elda elda..


Herrå!

RSS 2.0